Wie zijn wij?

Twee jeugdvrienden, opgegroeid in het hoge noorden, starten een bedrijf. Dit klinkt misschien als een openingsscène van een slechte film, maar wij vertellen er graag wat meer over.

Nadat we allebei onze bachelor in de zak hadden, was het tijd voor wat anders. Klaar met de stoffige theorie uit onze natuurkunde- en economie boeken en tijd voor actie. Het plan: het oprichten van een bedrijf met een positieve invloed op de wereld.

Allebei sporten we graag, alleen vertaalt dit zich voor Louis in een hockeywedstrijd op de zondag en voor Thije in een Nederlands kampioenschap op de 800 meter. Hier ontstond het idee voor ons product.
Nootjes passen namelijk perfect in een gezond voedingspatroon. Het grote probleem? Hoeveel nootjes zijn goed voor je? Te veel nootjes is namelijk niet goed en door het kopen van een grote zak ligt dat al gauw op de loer.

Dus wij zijn gekomen met een portieverpakking van 25 gram die zo is samengesteld dat het je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen optimaal aanvult.

Maar gezond is niet alles. De notenindustrie kent vele misstanden. Kinderarbeid, uitbuiting van vluchtelingen en massale bijensterfte zijn slechts enkele schrijnende voorbeelden. Wij zijn van plan om deze industrie op de kop te zetten omdat het tijd is voor verandering.

~

Thije Tjebbes & Louis Euverink

Onze noten worden zorgvuldig verpakt bij een sociaal werkbedrijf.

Winkelwagen
Scroll naar boven