Waar kunnen we u mee helpen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Adres

Postbus D4304
1069 CD Amsterdam

Telefoon

Op werkdagen bereikbaar (9:00-17:00)
+31 6 40320185

Volg ons

Frequently asked questions

Ons product

Al onze producten zijn palmolie vrij. Voor het branden van de noten gebruiken wij arachideolie.

Bij HandjeVol vinden we enkele aspecten essentieel als het gaat om onze verpakkingen. Ten eerste moeten ze gemakkelijk te openen zijn, ten tweede moet de houdbaarheid van onze nootjes goed worden gegarandeerd, en tot slot streven we ernaar om gebruik te maken van duurzaam verpakkingsmateriaal. Omdat we met onze portieverpakkingen relatief veel bijdragen aan de afvalstroom is het voor ons nog belangrijker om een duurzame oplossing te kiezen.

Na uitvoerig overleg met diverse leveranciers hebben we een aantal opties overwogen.

Gerecycled PET: dit materiaal wordt onder andere gebruikt voor frisdrank flessen. Tegenwoordig kan PET op hoogwaardige wijze gerecycled worden, mede doordat de voedingsindustrie de afgelopen jaren aanzienlijk heeft geïnvesteerd in duurzame verwerking van dit materiaal. Helaas is gerecycled PET niet ideaal voor portieverpakkingen, omdat er nog steeds aanzienlijke hoeveelheden verpakkingsmateriaal nodig zijn ten opzichte van het product zelf.

Bio-based plastic: dit materiaal wordt vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen, in plaats van fossiele brandstoffen. Het kan gerecycled worden in de plastic stroom. Helaas voldoet de kwaliteit van dit materiaal momenteel nog niet aan de eisen om de houdbaarheid van onze nootjes te waarborgen.

Monofolies: dit zijn plastic folies die uit één soort materiaal bestaan en geen aluminium laagje bevatten. Hoewel extra lagen de houdbaarheid ten goede kunnen komen, bemoeilijkt dit het recyclingproces van het plastic. Monofolies hebben dit probleem niet en zorgen ervoor dat onze producten toch lekker vers blijven.

En dit is waar we op uitgekomen zijn:

Onze nieuwe portieverpakkingen zijn gemaakt van monofolie, om precies te zijn van PP (polypropyleen). Dit betekent dat ze perfect kunnen worden gerecycled als plastic volgens SPI code 5. Tegenwoordig kan dit materiaal uitstekend worden verwerkt, waardoor onze verpakkingen op de meest efficiënte manier gerecycled kunnen worden.

Hoe herken je dit? Op onze verpakking staan op de achterkant 2 logo’s die bij dit verhaal horen.

 

Dit logo, zodat jij weet dat het bij het plastic mag.

 

 

En dit logo, zodat je kunt zien dat het om een monofolie materiaal gaat.

Ja, noten zijn vegetarisch en vegan! Sterker nog, noten bevatten vitamine B1 en E en zitten vol mineralen zoals zink en ijzer. Hierdoor zijn noten zeker een goede aanvulling op het veganistisch dieet.

De ingrediënten declaratie van onze portieverpakking vind je op de achterkant van elke verpakking. Je kan deze ook online vinden op de productpagina van de nootjes in de webshop. De allergene zijn altijd dikgedrukt weergegeven.

Bestellen

In onze webshop kun je makkelijk betalen via IDEAL. De betaling wordt verwerkt via Mollie.

Onze portieverpakkingen zijn te bestellen in een veelvoud van 30 stuks. 30 omdat dit precies is wat in ons display past. Bij een bestelling van meer dan 10 navulling (300+ zakjes) kosten ze nog maar €1,30 per stuk!

Om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag! Het is dus slechts kort mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Heb je jouw bestelling minder dan 30 minuten geleden geplaatst? Bel dan even naar ons kantoor +31 6 40320185. Dan kijken we direct of we de bestelling nog kunnen annuleren.

Als je je bestelling retour wilt sturen, kan je het beste even contact opnemen met contact@eenhandjevol.com of bellen naar +31 6 40320185. Via de mail krijg je informatie over het retourneren van je product en wat er mogelijk is. Zodra je bestelling bij ons terug is, zal je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen worden teruggestort.

Verzending

Ja! De bestelling wordt door PostNL geleverd en die maken gebruik van een track-and-trace code. Zo kun je in de gaten houden waar jouw pakketje is.

De levering van onze zakjes gaat via PostNL. Wij versturen je een verzenddatum en een track-and- trace code, zodat je het pakketje in de gaten kan houden. Was je niet thuis toen die bezorgd was? Dan ligt die nog 7 dagen op een PostNL punt bij jou in de buurt. Hierna wordt die naar ons geretourneerd.

Met klachten kan je altijd bij ons terecht. Als je contact met ons opneemt via de mail (contact@eenhandjevol.com) of door ons te bellen (+31640320185), zullen we zo goed mogelijk proberen om samen tot een oplossing te komen.

Nee, momenteel leveren wij alleen nog maar in Nederland, als dit in de toekomst verandert zullen we dat laten weten! 

Scroll naar boven